• claar-2-29-van-72
  • claar-2-31-van-72
  • claar-2-34-van-72

Meetings

Restaurant Claar heeft 2 schitterende vergaderruimtes. In de Primo Piano kun je een vergadering of bijeenkomst houden met een groep van maximaal 16 personen. Lunchen of dineren met een besloten gezelschap kan hier met groepen tot 25 personen.

In de Seconda Piano kun je terecht voor een vergadering of bijeenkomst tot 40 personen. Ook hier kun je de vergadering combineren met een heerlijke lunch of een voortreffelijk diner. We hopen je snel te mogen ontvangen!

Primo Piano

De Primo Piano is een warme ruimte op de eerste verdieping van ons pand. Je kunt hier lunchen en dineren met een besloten groep, en gerust een dag of dagdeel vergaderen. Lunchen kan in de vergaderruimte zelf, of in ons restaurant beneden.

We hebben alle benodigdheden voor een succesvolle vergadering: denk aan laptops, beamers en flipovers. Ook heeft de primo piano een garderobe, minibar en koffiezetapparaat. Vanuit de 3 ramen aan de straatzijde kijk je uit op de gezellige oude binnenstad van Utrecht.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van deze vergaderruimte? Vul dan het contactformulier op de website in, stuur ons een e-mail of bel. We vertellen je graag meer!

Seconda Piano

Onze grootste vergaderruimte is de Seconda Piano op de tweede verdieping. Deze lichte ruimte heeft een hoog plafond met dikke balken en beslaat de hele bovenverdieping van ons monumentale pand. Je kunt hier terecht voor een vergadering of bijeenkomst tot 40 personen. Combineer je vergadering met een heerlijke lunch of een voortreffelijk diner. In overleg is bijna alles mogelijk.

Uiteraard heeft deze ruimte een eigen garderobe, toilet, minibar en koffiezetapparaat.  Ook hebben we alle benodigdheden voor een succesvolle vergadering: denk aan laptops, beamers en flipovers.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van deze vergaderruimte? Vul dan het contactformulier op de website in, stuur ons een e-mail of bel. We vertellen je graag meer!