Kookstudio

Koken met Claar geeft je een kijkje in de keuken. In onze kookstudio combineren we kookles met lekker eten en gezelligheid. Onze kok en gastheer of gastvrouw staan er niet alleen voor: de gasten helpen met koken en serveren. En dat leidt regelmatig tot hilarische taferelen in een informele setting.

Tijdens en voor het diner krijg je een duidelijke uitleg over de bereiding van het diner en de producten waarmee wordt gekookt. Na afloop mag je de recepten mee naar huis nemen of sturen we ze je per e-mail toe. Blijkt het thuis toch moeilijker dan bij Claar?  Op de recepten vermelden we ons e-mailadres. Schroom niet je vragen te mailen – onze koks helpen je graag!

Bij Koken met Claar is in principe alles mogelijk. Vooraf nemen we de locatie en het diner uitvoerig met je door. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Natuurlijk houden we rekening met vegetarische eters en eventuele allergieën. Is je groep niet groter dan 25 personen? Dan kun je de kookworkshop volgen in private dining room Primo Piano. Ben je met niet meer dan 40 gasten? Dan vind je diner plaats op onze tweede etage in de Seconda Piano. Bij grotere groepen gebruiken we ons restaurant op de parterre.

Kosten

De startkosten van een kookworkshop zijn € 295,00. Ben je met meer dan 40 personen en/of wil je tegelijk in twee keukens koken? Dan zijn de startkosten € 550,00. We rekenen deze bedragen voor onze kok, een gastheer of gastvrouw en het gebruik van de keuken en materialen.

Daarnaast betaal je voor het eten en drinken. Een viergangenmenu is € 42,50 per persoon. Een driegangenmenu kost € 35,00. Voor de drankjes maken we een inschatting. Achteraf berekenen we de daadwerkelijke afname op nacalculatie.

Het minimaal aantal deelnemers voor de kookworkshop is 12 personen. Als je met een kleiner gezelschap bent, is het minimaal te besteden bedrag gelijk aan de besteding van 12 personen. Dat komt neer op minimaal € 985,00.

Uit onze menusuggesties kun je 1 menu samenstellen voor het hele gezelschap. Tot uiterlijk 2 dagen van tevoren kun je eventuele dieetwensen doorgeven.