Meetings

Restaurant Claar heeft twee schitterende vergaderruimtes. Ook nu kunnen wij groepen ontvangen, waarbij wij de anderhalve meter afstand kunnen bieden. In de Primo Piano kun je een vergadering of bijeenkomst houden met een groep van maximaal 6 personen aan één tafel, waarbij iedereen anderhalve meter afstand van de ander kan houden. In cabaret-, of theateropstelling kunnen wij meer gasten plaatsen.

In de Seconda Piano kun je terecht voor een vergadering of bijeenkomst tot 8 personen aan één tafel. In cabaret-, of theateropstelling kunnen wij ook hier meer gasten plaatsen. Bel ons even om je wensen met ons af te stemmen. Ook hier kun je de vergadering combineren met een heerlijke lunch of een voortreffelijk diner. We hopen je snel te mogen ontvangen!

Primo Piano

De Primo Piano is een warme ruimte op de eerste verdieping van ons pand. Je kunt hier lunchen en dineren met een besloten groep en in alle rust een dag of dagdeel vergaderen. Lunchen en dineren kan in dezelfde zaal of in ons restaurant beneden.

We hebben alle benodigdheden voor een succesvolle vergadering: laptops, beamers en flipovers. Ook heeft de Primo Piano een garderobe, minibar en koffiezetapparaat. Vanuit de drie ramen aan de straatzijde kijk je uit op de gezellige oude binnenstad van Utrecht.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van deze vergaderruimte? Vul dan het contactformulier op de website in, stuur ons een e-mail of bel. We vertellen je graag meer!

Seconda Piano

Onze grootste vergaderruimte is de Seconda Piano op de tweede verdieping. Deze lichte ruimte heeft een hoog plafond en beslaat de hele bovenverdieping van ons monumentale pand. Je kunt hier normaal gesproken terecht voor een vergadering of bijeenkomst tot 40 personen. Vanwege de corona-maatregelen beperken we dat nu tot groepen van maximaal 12, afhankelijk van de gewenste opstelling. Combineer je vergadering met een heerlijke lunch of een voortreffelijk diner. In overleg is bijna alles mogelijk.

Uiteraard heeft deze ruimte een eigen garderobe, toilet, minibar en koffiezetapparaat.  Ook hebben we alle benodigdheden voor een succesvolle vergadering: laptops, beamers en flipovers.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van deze vergaderruimte? Vul dan het contactformulier op de website in, stuur ons een e-mail of bel. We vertellen je graag meer!